И Занев нападна съдията: Има фактори, които влияят за нашето изоставане


FUTBOL-TV

И Занев нападна съдията: Има фактори, които влияят за нашето изоставане

Капитанът на ЦСКА Петър Занев бе много разочарован от загубата и по скоро от съдийството на мача с Берое (0:1). По-рано това стори и Бруно Акрапович. Занев сподели, че има фактори, които влияят на това "червените" да печелят срещите си, но не разкри кои са те. 

"Неприятна загуба. Стигна се до нея след миг невнимание, една изгубена втора топка и така стана дузпата. За съжаление, без удар във вратата, загубихме три точки. Има хора, които да дават оценки за играта ми. Не съм доволен, тъй като в пореден мач създадохме достатъчно положения, можехме да вкараме гол и да затворим срещата. Поздравявам Берое - симпатичен отбор. Изчакаха си шанса и успяха да реализират. Видях положението за дузпата - чист жълт картон за техния футболист. Той тръгва да пада по-рано. За засадата нямам коментар". 

"Всеки играч е в ЦСКА, за да доказва, че има място в този отбор. Имахме достатъчно положения за гол. Проблемът е, че не можем да развием атаките си. В защита стояхме добре. Берое е класен отбор, който създава по 3-4 голови ситуации, но днес не създаде нито една". 

"За съжаление загубихме поредни точки. Трябва да си направим изводите. Много работа ни чака. До 70-ата минута си мислех, че съдията е перфектен. Има фактори, които влияят за нашето изоставане. Вината е нас - самите футболисти. Когато мачът е равностоен в 1-2 ситуации се решава крайния изход на срещата", каза Занев.

  Сподели
198