Любо Пенев: В следващите мачове ще се представим още по-добре


FUTBOL-TV

Любо Пенев: В следващите мачове ще се представим още по-добре

Треньорът на Царско село Любослав Пенев коментира представянето на своя тим след равенството 1:1 с Лудогорец. Специалистът очаквано остана доволен от представянето на своя тим.

"Доволен съм от мача. Време за мъже. Показахме характер, желание за победа. Малко не ни достигна. Равностоен мач, и двата отбора искаха да спечелят. Искам да похваля момчетата, те се справят много добре в тренировъчния процес и това се вижда в мачовете. Дали играем срещу Лудогорец, Ботев Враца или Славия се представят добре. Трябва да продължим да го правим. Има какво още да коригираме. Имаме сега 2-3 седмици да работим. Мисля, че в следващите мачове ще се представим още по-добре". 

"Кавдански е опитен футболист, има качества. Неслучайно той има толкова голове. Радвам се на играта му, нападателите ни трябва да взимат пример от него. Ще се справим много добре в оставащите мачове, не се плашим от никого. Не подценяваме никого, просто следваме това, което правим и го затвърждаваме. Имаме класата да сме в Топ 6. Предстоят мачове, ще видим. Ние се борим за това, което преследваме", каза Пенев.

  Сподели
174