Левски ще се реваншира за загубата от Славия


FUTBOL-TV

Левски ще се реваншира за загубата от Славия

Левски - Славия
Стадион: "Виваком арена - Георги Аспарухов", София
Дата: 21.03.2021 г.
Час: 16:30 ч.
Съдия:


Левски приема Славия на своя стадион в среща от предстоящия кръг на родния шампионат. "Белите" вече веднъж шокираха "сините" през тази седмица. В мач за Купата Славия се наложи над Левски с 2:1 в "Овча купел" и по този начин изхвърли тима от "Герена" от надпреварата. Сега на двата отбора предстои шампионатен двубой, който също е не по-малко важен. Прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак - 1.

В медиите се появи информация, че след двубоя за Купата, наставникът на Левски Славиша Стоянович си е взел "довиждане" с играчите. Ден по-късно обаче последва разговор с шефа на тима Наско Сираков, като легендата на Левски успя да накара Стоянович да не напуска. Така наставникът ще продължи да изпълнява своята функция, като ще има за задача да отдалечи отбора от зоната на изпадащите, близо до която се намира и Славия.

Наставникът на Левски Славиша Стоянович вече работи усилено за следващия мач, като е взел решение да не заложи на титулярите от срещата за Купата. Очаква се специалистът да направи големи промени по състава за неделния шампионатен двубой със Славия.

В халфовата линия ще бъде върнат Мартин Райнов. Експериментът с пускането му като централен защитник в "Овча купел" бе провал. Титулярно място пък може да получи 17-годишният Марин Петков.

От състава ще излезе централният нападател Билал Бари. Мароканецът за пореден път разочарова с представянето си. Няма да е изненада, ако Стоянович направи и още рокади в състава.

В състава на Славия също ще има промени, но те ще бъдат принудителни. Като цяло Александър Тарханов е останал много доволен от отбора, но този път няма да може да разчита на Георги Вълчев и на Петър Патев, които са наказани за мача.

"Радостното е това, че дори като изравни Левски, то ние продължихме да искаме победата. Харесвам да гледам така отборът. Правилно е, че следващият мач с тях ще е различен. Отборът възвръща доброто си ниво. Духът на играчите също се повишава. Може би една от причините така да бъдат по-спокойни е Надер Гандри. Точно такъв вид играчи всяват спокойствие в останалите и всичко изглежда по различен начин", заяви Тарханов.

 

ПРОГНОЗА: ЛЕВСКИ - СЛАВИЯ 1:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
549