ЦСКА ще си тръгне с трите точки от Стара Загора


FUTBOL-TV

ЦСКА ще си тръгне с трите точки от Стара Загора

Берое - ЦСКА
Стадион: "Берое", Стара Загора
Дата: 21.03.2021 г.
Час: 14:15 ч.
Съдия:


ЦСКА гостува на Берое на стадиона в Стара Загора в среща от предстоящия кръг на родния шампионат. "Армейците" са фаворити, с оглед на амбициите на двата тима, но въпреки това им предстои доста тежко гостуване. Все пак прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак - 2.

Наставникът на ЦСКА Бруно Акрапович няма да може да разчита на наказания Тибо Вион за двубоя. Това е доста неприятно, тъй като новото попълнение бързо се отвърди като титуляр в тима, като доказа, че може да бъде ползван на няколко позиции. За жалост на Акрапович обаче Вион получи петия си жълт картон срещу Ботев Враца за Купата и сега няма да е на разположение.

Все пак за Акрапович има и добра новина. Капитанът Петър Занев и Амос Юга ще бъдат готови за гостуването на Берое. Юга почти сигурно ще се завърне като титуляр, като ще заеме своето място в центъра на терена. Занев пък ще се настани в сърцето на защитата, като ще замени Пламен Гълъбов. Последният редува силни и слаби мачове и на този етап е използван като резерва.

Треньорът на Берое Димитър Димитров-Херо ще има доста проблеми за решаване за двубоя с ЦСКА. Крайният бранител на старозагорци Крум Стоянов пропуска срещата заради натрупани жълти картони, а Александър Василев все още не е готов за игра, след като носът му бе счупен по време на двубоя с Черно море. Крилото Еривалдо пък ще е под въпрос за срещата. Португалецът не беше в групата за последния мач на заралии срещу Локомотив Пловдив.

В дните преди мача Берое официално се раздели по взаимно съгласие с халфа Карлос Охене. Ганаецът има два престоя при "зелено-белите“ и записа общо 90 срещи, в които отбеляза 4 попадения. Така Херо ще има доста проблеми, за да избистри стартовия състав за двубоя с "армейците".

"Мачът с ЦСКА ще е труден и за двата състава. Те имат стил, агресия, ръст в статичните положения. Надявам се късметът и щастието да бъдат на наша страна“, заяви Димитър Димитров.

 

ПРОГНОЗА: БЕРОЕ - ЦСКА 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
365