Акрапович: Кайседо се раздава, не само в мачовете, но и на всяка тренировка


FUTBOL-TV

Акрапович: Кайседо се раздава, не само в мачовете, но и на всяка тренировка

Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович бе много доволен от победата на своя тим над Ботев Враца на 1/4-финалите от турнира за Купата на България. Специалистът сподели, че резултатът 4:0 за "армейците" дава грешно впечатление, като бе категоричен, че двубоят с врачани никак не е бил лесен.

"Резултатът показва, че сме спечелили лесно мача с Ботев Враца, но това не бе така. Особено през първото полувреме, когато имахме проблеми. Имахме по-малка почивка от съперника, може би някои играчи са били уморени. Ботев бяха свежи и създадоха някои положения, но ние вкарахме головете в точния момент'. 

"След почивката променихме някои неща, бяхме по-агресивни. След това вкарахме още голове, но не беше толкова лесно, колкото показва резултата. Казах на Кайседо на полувремето, че искам хеттрик от него. Това момче се раздава не само в мачовете, ами и на всяка тренировка. Той иска да учи, да надгражда".

"Казах на футболистите колко важно е да се готвим добре за всеки един мач. Фокусирани сме върху първенството и Купата. Отборът се разбира много добре и очаквам скоро още по-добри резултати", каза Акрапович в ефира на Диема.

  Сподели
260