Вратарят на ЦСКА под въпрос за мача за Купата


FUTBOL-TV

Вратарят на ЦСКА под въпрос за мача за Купата

Титулярният вратар на ЦСКА Густаво Бусато може да пропусне четвъртфинала за Купата на България срещу врачанския Ботев в четвъртък, 18 март, на "Българска армия". Това разбра FTV. Стражът получи травма вчера в мача от шампионата срещу Етър, като тепърва ще става ясно колко сериозно е неговото състояние. Играта на два пъти бе прекъсвана, след като лекарите на ЦСКА влизаха на терена, за да проверят вратаря.

В случай, че Бусато не е готов, то тогава под рамката ще застане Димитър Евтимов. Българинът, който е бивш страж на Нотингам е пазил малко на вратата на "армейците", но въпреки това винаги е оставил отлични впечатления с изявите си.

Колкото до Бусато, интерес към него има от унгарския Фехервар. Говореше дори, че на трибуните на "Армията" е имало представители на този отбор, които са гледали играта му в мача срещу Етър. 30-годишният бразилец може да бъде трансфериран съвсем скоро, но този път сумата едва ли ще е толкова сериозна, колкото при последните трансфери на ЦСКА - тези на Али Соу и Валентин Антов.

  Сподели
186