ЦСКА ще запише трудна победа срещу Етър


FUTBOL-TV

ЦСКА ще запише трудна победа срещу Етър

ЦСКА - Етър
Стадион: "Българска армия", София
Дата: 14.03.2021 г.
Час: 17:00 ч.
Съдия: Георги Иванов


ЦСКА посреща Етър на "Армията" в среща от 21-ия кръг на родния шампионат. "Армейците" са фаворити с оглед на позициите на двата тима в класирането. "Червените" все още има шансове на теория за титлата, като при успех ще продължат да преследват лидера Лудогорец. Етър пък се бори за оставането си, като всяка точка е изключително важна за "болярите", водени от младия и амбициозен треньор, бивш играч на ЦСКА - Александър Томаш. Прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак - 1.

Младият нападател на ЦСКА Мартин Смоленски може да започне като титуляр за тима в мача срещу Етър. Това обяви Бруно Акрапович на днешната си пресконференция. Опитният специалист заяви, че няма да може да разчита на Амос Юга и Алберто Пеняранда. Последният получи контузия в областта на адукторите в навечерието на визитата на Лудогорец (0:1). Това бе сериозен удар за треньора Бруно Акрапович, тъй като в първите два пролетни двубоя Пеняранда бе най-добрият играч на "армейците". Проблемът с Юга също е неприятен, тъй като той няма много алтернативи.

"При тактически разбор преди мача с Етър Смоленски бе между първите единадесет и ако продължава така, ще започне титуляр. Много ще се радвам, ако Смоленски започне титуляр. Всички трябва да ми показват постоянно, че искат да играят.“

"Ако си близо до наказателното поле, трябва да увеличиш скоростта, да рискуваш. Много говорих на момчетата. Имахме много ситуации. Искаме да търсим ситуации един на един. Искам нападателите да рискуват повече. Работим върху това. Тренировката е едно, мачът е друго. В мачовете трябва да покажат своите качества“, каза Бруно Акрапович.

Кадровите проблеми в Етър не липсват – към контузените Дани Младенов, Ерол Алкан и Венелин Филипов се присъедини и защитникът Мариян Иванов. В игра обаче след изтекло наказание се завръща опитният бранител Здравко Илиев. Амбициите на тима обаче са за успешно представяне и в трудното гостуване на "червените" в столицата.

 

ПРОГНОЗА: ЦСКА - ЕТЪР 1:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
382