Локо Пловдив и Берое направиха добър мач, но без победител (видео)


FUTBOL-TV

Локо Пловдив и Берое направиха добър мач, но без победител (видео)

Локомотив Пловдив и Берое не излъчиха победител, завършвайки наравно - 1:1 в мач от 21-ия кръг на родния шампионат.

 "Зелено-белите“ започнаха много добре мача и успяха да поведат в резултата в 32-та минута чрез Мартин Камбуров, който реализира за 249-ти път в елита.  Макоута проби в пеналта и бе съборен от Парвиз Умарбаев, а реферът посочи бялата точка за изпълнение на дузпа. Зад топката застана Мартин Камбуров, който прати топката в мрежата за 0:1.

Домакините също получиха право да изпълнят дузпа в 76-та минута, когато Илич проби в пеналта и падна след съприкосновение с Октавио. Зад топката застана Парвиз Умарбаев, който стреля в средата на вратата и "Локомотив“ изравни – 1:1.

Макоута центрира много остро и опасно в 80-та минута, а Фал и Хасани се разминаха на сантиметри с топката пред голлинията. Три минути след това Цветанов центрира опасно в пеналта, а там Илич имаше шанс да прати топката в мрежата, но Ганев се намеси.

Четири минути преди края на срещата Гуертас получи от Цветанов и стреля от малкото наказателно поле, но топката срещна напречната греда. В последната минута на срещата Хасани центрира в пеналта, а Фал игра с глава. Пиргов обаче успя да спаси.

Това бе всичко в мача и двата тима завършиха с равенство – 1:1.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
177