Славиша: Това е седмицата на истината (видео)


FUTBOL-TV

Славиша: Това е седмицата на истината (видео)

Наставникът на Левски Славиша Стоянович говори пред клубната телевизия в навечерието на мача с Ботев Враца. Специалистът бе категоричен, че пред тима предстои седмица на истината и ще изисква от футболистите пълна концентрация на терена.

"Това е седмицата на истината за нас". Това заяви треньорът на Левски Славиша Стоянович. Той допълни, че  очаква много труден мач срещу Ботев Враца утре, като призна, че тимът му трябва да бъде доста по-стабилен на терена в сравнение с показаното в срещата с Ботев Пловдив

"Чака ни много важен мач, цялата седмица е важна за нас. Това е седмицата на истината за отбора. Анализирахме всички грешки, които допуснахме на мача с Ботев Пловдив. Трябва да сме по-отговорни и по-стабилни на терена. Говорихме с отбора, направихме нов анализ. Ще ни бъде трудно. Очаквам битка и ако не сме максимално ангажирани ще имаме проблеми". 

"Трябва да се подготвим евентуално за лош терен. Съперникът ще е много агресивен и ще трябва да внимаваме. Надявам се срещу Ботев Вр да допуснем по-малко грешки, защото в предишния мач имаше много такива. Имаме доста проблеми, след тренировката ще решим кой ще пътува", каза Стоянович.

 

  Сподели
307