Левски ще си тръгне с трите точки от Враца


FUTBOL-TV

Левски ще си тръгне с трите точки от Враца

Ботев Враца - Левски
Стадион: "Христо Ботев", Враца
Дата: 13.03.2021 г.
Час: 16:30 ч.
Съдия: Владимир Вълков


Левски гостува на Ботев във Враца в среща от 21-ия кръг на родния шампионат. "Сините" са фаворити, най-вече заради слабата форма, в която се намират врачани. Разбира се, не е изключено да се стигне до изненада, но все пак FTV и Futbolbet ви предлагат да пробват знак - 2.

Централният защитник Ребин Сулака няма да е готов за мача на Левски с Ботев Враца. Той получи мускулна травма на една от последните тренировки на "сините". Националът на Ирак се наложи като твърд титуляр, макар че срещу Ботев Пловдив не се представи на ниво.

В Левски има още един нов контузен. Става дума за Стивън Петков, който вероятно няма да е на линия за мача с Ботев Враца. С проблеми продължават да бъдат Фейсал Рерас и Драган Михайлович. С тима тренира Патрик Галчев, който напусна контузен срещу Ботев Пловдив, но явно травмата не е толкова сериозна.

Друг сериозен проблем пред Славиша Стоянович е наказанието на Мартин Райнов, който натрупа 5 жълти картона. При всички положения ще има промени както в стартовия състав, така и в групата за мача с Ботев Враца. Очаква се в нея да попаднат малко от юношите на клуба, като при добро стечение на обстоятелствата някой от тях може да запише малко игрови минути в този двубой.

Ботев Враца ще бъде без капитана си Христо Златински в предстоящия мач с Левски. Полузащитникът получи жълт картон в двубоя с Монтана, като след него е със спрени състезателни права за 1 двубой. Златински също така ще трябва да плати и 250 лева глоба.

Друг халф на врачани - Даниел Гаджев, също ще пропусне мача със "сините", след като и той получи официално предупреждение и е със спрени състезателни права за две срещи. Така Тони Здравков също ще трябва да прави промени в състава си. Наставникът остана много доволен след последния мач на тима. Тогава врачани взеха дербито на Северозапада срещу Монтана и по този начин прекъснаха негативната си серия от няколко поредни загуби. Сега на Ботев обаче му предстои по-сериозен тест - макар и финансово закъсал, но все пак отборът на Левски.

 

ПРОГНОЗА: БОТЕВ ВРАЦА - ЛЕВСКИ 1:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
351