Добри новини от последната тренировка на ЦСКА


FUTBOL-TV

Добри новини от последната тренировка на ЦСКА

Футболистът на ЦСКА Адалберто Пеняранда вече тренира пълноценно с отбора и се очаква да играе в предстоящата среща срещу Етър. Той пропусна последните мачове на "червените“ заради контузия в областта на адукторите, която получи преди дербито с Лудогорец (0:1), пише "Тема Спорт".

Това бе неприятен удар за треньора Бруно Акрапович, тъй като в първите два пролетни двубоя Пеняранда бе сред най-добрите играч за "червените“.

Адалберто има общо 7 мача за ЦСКА - 4 вefbet Лига, 2 в Лига Европа и един за Купата на България. Венецуелецът играе при "червените“ като преотстъпен от английския Уотфорд.

Готов за мача с Етър (неделя, 17:00 часа) ще бъде и вратарят Густаво Бусато, който в последните дни се подложи на специални процедури в пловдивска клиника заради контузия.

Вчера "червените“ тренираха двуразово. С отбора на пълни обороти се готвят Жеферсон и Федерико Варела. Първият се възстанови от контузия в прасеца, получена по време на зимната подготовка. Заради нея Жеферсон все още не е играл в официален мач тази пролет. Варела пък пропусна последните две срещи на столичани заради вирусно заболяване.

  Сподели
366