Рой Кийн ще спечели битката срещу бившия си съотборник Пол Инс


.

Рой Кийн ще спечели битката срещу бившия си съотборник Пол Инс

Съндърланд посреща Блекбърн в среща от 4-тия кръг на Карлинг къп. Мачът е интересен най-вече заради факта, че като мениджъри на двата тима се изправят двама бивши съотборници от състава на Манчестър Юнайтед – Рой Кийн и Пол Инс.

И двамата едва ли са доволни от последните изяви на футболистите си. Ровърс загуби с 0:2 от Челси, което беше 6-тия мач без победа на състава. Съндърланд пък бе ударен от Портсмут също пред своята публика с 1:2. Заради това поражение “черните котки’ са 19-ти в Премиършип. Преди това Челси и Стоук надиграха хората на Кийн.

В предишният кръг от Карлинг къп Съндърланд възкръсна в последните минути, за да достигне до дузпи срещу Нортхмептън, които бяха спечелени. Блекбърн пък се справи с далеч по-силният Евертън.

Кевин Джоунс няма да играе за домакините, тъй като контузи коляното си в тренировка миналата седмица. Крейг Гордън и Мартин Уагхорн са с травми в глезена. Джордж Макарти пък е с контузено стъпало и също пропуска мача.

Винс Грела пък няма да играе за Блекбърн в следващите 4 седмици. Роке Санта Крус, Андре Ойер и Брет Емертон не са напълно възстановени и едва ли ще участват в мача.

И двата тима ще опитат да стоплят поне малко сърцата на изстрадалите си напоследък фенове. Със сигурност те ще мислят преди всичко за следващите си мачове във Висшата лига. Домакинството би трябвало да даде предимство ан Съндърланд.

Прогноза – 1
Точен резултат – 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
27