Благотворителна кампания на ЦСКА подпомогна три болници в страната


FUTBOL-TV

Благотворителна кампания на ЦСКА подпомогна три болници в страната

Благотворителната кампания на ЦСКА #ПовечеОтОтбор подпомогна три болници в страната. Това съобщи официалният сайт на "червените". Лечебните заведения получиха дарения, които да им послужат в борбата с коронавируса у нас.

Ето какво написаха от ЦСКА:

Армейци,

Благодарение на Вашата активност по време на благотворителната кампания #ПовечеОтОтбор, няколко болници в страната получиха дарения, с които да подпомогнат своята битка срещу коварната епидемия.

На 4 реновирани и оборудвани стаи в КОВИД - отделението си разчита вече Многопрофилната болница "Д-р Христо Стамболски“ в Казанлък.

"Благодарим Ви за изключително ценната подкрепа, човещина и съпричастност към нашите пациенти. Ръката, която дава - не обеднява!“, се казва в специалното писмо на д-р Кети Маналова - Владкова и целия екип до клуба.

Представители на фенклуб "Червени воини“ в Казанлък посетиха лечебното заведение и подариха за спомен на лекарите фланелка на ЦСКА със символичния No 12 и автографите на целия отбор, която да им напомня, че не са сами в усилията си да спасяват човешки животи.

Същото направиха и привържениците от "Армейци Свищов“ при срещата си с управителя на МБАЛ "Д-р Димитър Павлович“ - Илиян Венков. Дарението на клуба за крайдунавския град спомогна да се модернизират няколко стаи в сектора за лечение на вируса.

Навременна бе и помощта към болницата в Монтана - друг град със силна армейска общност. Инфузионни помпи и специално оборудване за родилното отделение са вече в употреба в МБАЛ "Стамен Илиев“. Управителят на болницата д-р Тодор Тодоров лично изказа благодарностите си за отличната инициатива на лидерите на фенклуб "Дивизия Монтана“. 

Благодарим на всички, които се включиха в благотворителната кампания на клуба!

Заедно доказахме, че ЦСКА наистина е #ПовечеОтОтбор!

  Сподели
319