Ботев Враца прекъсна негативната си серия в дербито на Северозапада (видео)


FUTBOL-TV

Ботев Враца прекъсна негативната си серия в дербито на Северозапада (видео)

Ботев Враца спечели дербито на Северозапада. Хората на Антони Здравков се наложиха с 1:0 при визитата си на Монтана в последен мач от 20-ия кръг на родния шампионат. По този начин врачани прекъснаха негативната се серия от 8 поредни загуби в шампионата.

В герой за гостите се превърна Чавдар Ивайлов, който заби единственото попадение на стадион "Огоста". Пет минути след началото на втората част той се разписа след страхотно изпълнение на фаул. Като цяло двата тима направиха доста приятен мач, като за родните стандарти, като положения имаше и пред двете врати.

Впечатление направи, че малко след началото на двубоя - полицията изгони малка група фенове на Монтана, които се бяха събрали в близост до стадиона.

С успеха си днес Ботев Враца се отлепи от последното място, като дори се измъкна и от зоната на изпадащите. Тимът вече е на 10-та позиция с 18 точки - с две повече от последния в класирането Етър. Точно 18 точки има и Монтана, като тимът ще заеме една позиция по-назад от врачанския отбор.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
204