ЦСКА 1948 към Рейнджърс: Поздравления, историята ви е подобна на нашата


FUTBOL-TV

ЦСКА 1948 към Рейнджърс: Поздравления, историята ви е подобна на нашата

Новакът в родния елит - ЦСКА 1948 поздрави Глазгоу Рейнджърс по случай спечелването на рекордната 55-ата титла на Шотландия.

Хората на Стивънд Джерард изиграха много силен последен сезон и спряха серията на Селтик от девет поредни титли. Заради успеха си Рейнджърс бяха поздравени от ЦСКА 1948, които също стартираха от най-долните нива на родния футбол.

Ето какво написаха от ЦСКА 1948, като писмото бе публикувано в официалната страница на Рейнджърс във Фейсбук:

"Поздравления за Футболен клуб Рейнджърс!

Българският футболен клуб ФК ЦСКА 1948 иска да поздрави Рейнджърс ФК по повод спечелването на рекордната 55-та титла на Шотландия. 

Историята на вашия смел клуб е подобна на нашата. 

И ние, също като вас, започнахме от най-ниското ниво на футбола в страната, за да извървим пътя до елита с чест и гордост. И сега, гледайки ви как празнувате, сме изпълнени с радост и вълнение!

Вие ни вдъхновихте да напишем нова златна страница в историята на ЦСКА, като член на българското първенство, след всичко, което се случи на легендарния ни клуб.

Вие го направихте! 

Отдадеността на вашия отбор е извън пределите на въображението. Вие дадохте страхотен пример на всички клубове по света! 

Поздравления! Работата като отбор, който споделя една визия, винаги се отплаща накрая. Страхотна работа, момчета! Здравата ви работа наистина се отплати. 

Поздравления на всеки член от отбора за фантастичните резултати. Ние сме много щастливи от вашия огромен успех. 

С уважение, 

Добрин Гьонов 

Изпълнителен директор на ФК ЦСКА 1948 София", се казва в съобщението на родния клуб.

  Сподели
226