Дамбраускас: В един момент мислехме за класирането и не знаехме как да играем


FUTBOL-TV

Дамбраускас: В един момент мислехме за класирането и не знаехме как да играем

Треньорът на Лудогрец Валдас Дамбраускас очаквано остана изключително доволен от категоричната победа с 4:1 над Берое. Ето какво каза той след срещата:

"Щастлив съм от трите точки. Трябва да погледнем върху позитивните неща. Започнахме мача под напрежение, но въпреки това вкарахме гол. През първите 20-25 минути нещата изглеждаха добре за нас, но след това отново се сринахме. Явно започнахме да мислим за класирането. Загубихме представа как да играем. Трябва да работим върху това нещо. Берое е един от най-добрите отбори в първенството. Срещу ЦСКА не допуснахме толкова много положения пред нашата врата. В днешния мач бе друго". 

"Има върху какво да мислим и работим. Трябва да подобрим някои неща. Видяхме и двете лица на Лудогорец в този мач. Имаме дълбочина в състава, която ще ни даде допълнителна увереност. Няма как да няма напрежение, когато сме водач и сме спечелили титлата толкова пъти поред. Всеки играч трябва да е доволен, че играе под такова напрежение. Те трябва да се наслаждават на представянето си на терена". 

"В предишните мачове играхме малко по-сигурно. Искам да подобря увереността на футболистите ми, за да знаят, че всеки мач могат да играят така. Не искам да коментирам съдиите. Те са хора и могат да бъркат. Понякога може да дадат по-лек фаул, но това не е моя работа. Има комисия, която да анализира подобни грешки. Те също са хора и правят грешки. Когато въведем ВАР, те ще намалеят", каза треньорът на шампионите.

  Сподели
269