Акрапович: И Колина да беше съдия на мача, щяха да кажат, че е пил кафе с ЦСКА


FUTBOL-TV

Акрапович: И Колина да беше съдия на мача, щяха да кажат, че е пил кафе с ЦСКА

Старши треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович заяви, че е имало атаки към съдията от всяка една страна преди мача. Той подчерта, че по този начин футболът няма да става по-добър. Ето какво обяви още наставникът на "армейците" след ремито с Локомотив Пловдив:

"За да става топ-мач, трябва да играят и двата отбора. Днес ние играхме, а противникът не го правеше. Така нямаше как да се получи футболът. Ние винаги имаме шансове. Днес го направихме по-малко пъти, но пред нас имаше сериозна съпротива. Не успяхме да създадем много положения. Това е факт“.

 "От една страна имаше 34 фаула, от другата 31. Напрежението беше още преди мача. Имаше атаки към съдията от всяка една страна. Дори и Колина да беше избран за съдия, щеше да бъде казано, че е пил кафе с ЦСКА. По този начин футболът няма да става по-добър. Имахме атаки, вкарахме повече офанзивни играчи през второто полувреме, но не се получи“, коментира Акрапович в ефира на Диема.

"Никога не съм имал негативни чувства към Локомотив Пловдив. С Локомотив Пловдив ще имам винаги връзка в сърцето. С някои хора изобщо няма да имам никаква връзка повече“, добави треньорът на ЦСКА.

"Почти всички играчи ги познавам. Много добре им познавам качествата. Ако на всеки 10 секунди се свири фаул, няма как да стане хубав мач. Всяка една ситуация се коментира, няма как да стане футбол. Това, което видяхме днес не беше достатъчно, за да стане добър мач.“

"Победихме Черно море в хубав мач. С това самочувствие трябваше да влезем срещу Локомотив Пловдив по същия начин. Направихме всичко, притеснявахме съперника, а те ритаха топката далече от тяхното наказателно поле“, каза още Бруно Акрапович.

  Сподели
221