Славиша: Позволих на играчите малко веселие след победата над Берое


FUTBOL-TV

Славиша: Позволих на играчите малко веселие след победата над Берое

Наставникът на Левски Славиша Стоянович говори пред клубната телевизия в навечерието на домакинския мач с Ботев Пловдив. Специалистът бе категоричен, че ще иска пълна концентрация от своите футболисти и същата агресия, както в мача с Берое за Купата на България.

"Очаквам същата дисциплина, агресия и отговорност както срещу Берое, защото само така можем да спечелим не само този мач с Ботев Пловдив, но и всички мачове. Много е важен мачът срещу Ботев и аз съм го казал на отбора, със сигурност един от най-важните мачове“, заяви Славиша.

"Видяхме, че имат много нови футболисти, нов треньор, философия и схема. Понякога играят с трима, понякога с четирима в защита. Имат качествени футболисти с голяма скорост. Трябва да имаме максималното внимание. Анализирали сме всичко и се надявам да реагираме на тях както трябва. Трябва да следваме нашата си философия и нашата игра“, добави той.

"Мисля, че футболистите се възстановиха физически след Берое, имахме два работни дни. Сега имаме още една тренировка, за да се подготвим за утрешния мач“.

"Аз позволих малко веселие след мача за Купата, но веднага като влязохме в съблекалнята съм им казал какво мисля. Имаме много мачове до края. Трябва да се мисли и за шампионата, не само за Купата. Надявам се да са ме разбрали. Няма място сега за еуфория, спечелили сме само един мач. Тепърва трябва да доказваме какво сме работили на подготовката“, смята треньорът на Левски.

"Има много случаи във футбола, когато играеш два поредни пъти с един и същ отбор, както е със Славия. Преди две години същото беше с Черно море. Първо за Купата, а след това се изправихме срещу тях за първенството. Труден мач ще е. Славия не е на четвъртфиналите случайно. Купата е специална, уникално приключение е. Един мач е и няма място за грешка. Знаем, че отборът на Славия ще е напълно мотивиран и ние трябва да сме така“, завърши Славиша.

  Сподели
342