От Левски пуснаха в продажба официалната фланелка за следващия сезон


FUTBOL-TV

От Левски пуснаха в продажба официалната фланелка за следващия сезон

От Левски пуснаха в предварителна продажба официалната фланелка на тима за сезон 2021/22, чийто дизайн бе избран от феновете на "сините“. Всеки желаещ ще може да направи поръчка, като ще може да персонализира фланелката с име и номер по свое желание.

Цялата информация, която Левски даде чрез официалните си профили в социалните мрежи:

"107 години история! 1 отбор! Традиции! Завет... И поглед към бъдещето!

Официалната фланелка на "ПФК Левски“ за сезон 2021/2022, чийто дизайн бе избран от привържениците на тима, е вече налична за предварителна продажба.

Уникалният по рода си продукт е с бродирано "Л“ на гърдите, от вътрешната страна, под яката, стои изписан надписът "Един за всички", а на гърба го допълва "Всички за Левски".

Всеки желаещ ще има възможността да направи предварителна поръча на своята фланелка онлайн. В допълнение ще може да я персонализирате с име и номер по свое желание, като артикулът ще е в ръцете на своя притежател с началото на новата кампания за сезон 2021/22 и зареждането на съответните наличности.

Не пропускайте шанса да сте сред първите притежатели на "синия“ екип за новия сезон. Всяка регистрирана продажба ще окаже безценна морална и финансова подкрепа към любимия тим!

Един за всички! Всички за "Левски“!“

  Сподели
165