Илиан Илиев: Доволен съм, че не отидохме на по-голям резултат


FUTBOL-TV

Илиан Илиев: Доволен съм, че не отидохме на по-голям резултат

Треньорът на Черно море Илиан Илиев очаквано остана много разочарован от загубата на своя тим от ЦСКА на 1/8-финалите на турнира за Купата на България

"Ние имахме амбицията да продължим, но с тези непредвидени грешки, нямаше как да стане. Направихме много подаръци на съперника. Почти всички голове на ЦСКА бяха от наши подаръци. Дойдохме, постарахме се, но тези грешки дадоха на съперника възможности да ни вкарат голове. ЦСКА е агресивен отбор, когато води пък се прибира добре и е трудно да ги пресираш. Когато допускаш такива неточности е много трудно да победиш". 

 "Надявам се грешките да спрат, защото не е добре да се спънеш в един и същ камък 2-3 пъти. Доволен съм, че не отидохме на по-голям резултат. Надявам се да сме свежи за мача с Арда в Кърджали. Грешки се допускат, но трябва да продължим напред - гледаме първенството. Трябва ни повече агресия в завършващата фаза. Може да има малко повече умора у нас след последните пътувания, но това не може да бъде оправдание".

"Имаме добър колектив в съблекалнята. Със сигурност футболистите ще си помогнат един на друг. Надявам се само да не се повтарят тези грешки", обясни Илиев.

  Сподели
129