Пробвайте знак Х за Левски - Берое


FUTBOL-TV

Пробвайте знак Х за Левски - Берое

Левски - Берое
Стадион: "Виваком арена - Георги Аспарухов", София
Дата: 03.03.2021 г.
Час: 18:00 ч.
Съдия: Станислав Тодоров


Левски приема Берое на "Герена" в среща от 1/8-финалите в турнира за Купата на България. "Сините" влизат в ролята на фаворити, защото само този трофей може да спаси сезона. В Левски обаче редуват силни и слаби мачове, като по всичко изглежда, че финансовата криза все още е фактор в клуба. Прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак - Х в редовното време, като е по-вероятно всичко да се реши след продължения.

В дните преди мача Левски се раздели със защитника Алекс Петков. Договорът между двете страни бе прекратен по взаимно съгласие. Младият Петков пристигна на "Герена" в края на лятото, след като прекара пробен период под ръководството на Георги Тодоров. Той веднага се превърна в титулярен централен защитник, но след привличането през зимата на Ребин Сулака и Начо Монсалве остана извън състава. Именно това е причината двете страни да се разделят преди мача с Берое за Купата на България.

Иначе не е изключено Славиша Стоянович да не прави рокади и да заложи на същия състав от последния мач.

В състава на Берое пък ще има промени. Този път Димитър Димитров ще може да разчита на Георги Ангелов и Крум Стоянов, които бяха наказани за мача с Черно море от преди няколко дни. Очаква се и двамата да са титуляри. Контузен обаче продължава да бъде Кукула. Той отпада от сметките на Херо за двубоя на "Герена". Александър Василев пък е със счупен нов от двубоя срещу "моряците". Неговото участие в мача е под въпрос.

"Винаги има наказани и контузени играчи, които липсват, но това е част от футбола. За Левски това е мачът на годината, ще хвърлят всичко за Купата на България, но и за нас е важен мач, ще излезем да спечелим", заяви Херо след поражението във Варна (1:2).

 

ПРОГНОЗА: ЛЕВСКИ - БЕРОЕ 0:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
455