В ЦСКА обмислят да изгонят Бруно Акрапович


FUTBOL-TV

В ЦСКА обмислят да изгонят Бруно Акрапович

В ЦСКА обмислят треньорска смяна при издънка за Купата на България. “Червените" посрещат Черно море на “Българска армия" утре от 17.30 часа и при провал се очаква да бъде освободен наставникът Бруно Акрапович. При подобен сценарий неговото място ще заеме техническият директор Алън Пардю, твърди Гонг.

Кризата на “Армията" започна преди 15 дни след изказванията на Гриша Ганчев, че ще остави клуба. Впоследствие “червените" загубиха с 0:1 от прекия си противник за титлата Лудогорец и това до голяма степен сложи край на шампионските амбиции. При провал и за купата ще означава още един загубен сезон.

Паралелно стана ясно, че Гриша Ганчев е канил легендата Джика Хаджи за треньор. Преговорите били водени в края на октомври, след като българският вицешампион загуби от първенеца на Румъния ЧФР Клуж с 0:2 в групите на Лига Европа. Джика Хаджи е собственик на Виторул Констанца. Тогава “червените" преговаряха и със Златомир Загорчич, но назначиха Акрапович, който напусна със скандал Локо Пд, за да пристигне на “Армията".

  Сподели
153