Балъков: Може би ВАР е влязъл в употреба още в този мач


FUTBOL-TV

Балъков: Може би ВАР е влязъл в употреба още в този мач

Изпълняващият функцията на главен мениджър на новака в елита ЦСКА 1948 Красимир Балъков заяви след 0:0 срещу Левски, че може би ВАР е влязъл в употреба още в този двубой. 

"Усещането е едно, реалността е друго. Един гол не ни стигна да бием Левски. Доволни сме като игра от първата до последната минута. Всичко изпълниха момчетата, но ни липсваше попадението. Всички загубени точки са се усещат като загуби", добави той.

"Аз ще ви кажа нещо, което ми прави впечатление от години. Правят се елемнтарни, глупави грешки. Не знам дали съдиите са некомпетентни. Ние не обичаме да говорим за съдиите, но ако знаете какво беше в съблекалнята... надиграхме категорично Левски. Жалко, че не вкарахме, не от дузпа, а от игрова ситуация. Трябва да се спре с оправданията... не съм видял и т.н.", каза специалистът.

"Футболистите бяха тотално съсипани. Ние нямаме кой знае какви играчи, а ние ги убиваме още от самото начало с такива решения. Ние не коментираме съдии и шефове на съдии. Не ме интересуват. Мен ме интересуват само факти. С Царско село, с Монтана... Има си хора, които отговарят. Аз не съм тапък и глупак. Ако ние тези неща не ги променим. Дано по-бързо влезе ВАР системата. Може би този човекът е нямал късмет днес", добави той.

"Сега влезе ВАР в употреба. Някъде са му каза на човека, може би е влязъл ВАР. Сега го използвал и съдията", добави той. "Може ли някой, който е напуснал лагера, да влиза през второто полувреме... ако има нещо, ние ще го обявим публично. Спекулации са, че Галин Иванов е напуснал лагера в Правец", заяви той.

"Ние играхме с 11 българи, от страна на Левски не знам колко българи имаше. Нашите момчета се представиха добре. Очакваме да печелим, да продължим за Купата", добави Балъков.

  Сподели
167