Десподов: Не съм ядосан на ЦСКА, но исках да им вкарам гол


FUTBOL-TV

Десподов: Не съм ядосан на ЦСКА, но исках да им вкарам гол

След победата на Лудогорец над ЦСКА бившият играч на "армейците" Кирил Десподов сподели, че според него разградчани тотално са надиграли гостите от София през първата част. 

"Мое мнение е, че категорично надиграхме ЦСКА през първата част. Второто полувреме им дадохме инициативата. Всички знаехме, че мачът е важен.

Аз казах и преди двубоя, че ще си играя моята игра и каквото стане. Бях от другата страна, беше малко странно, но няма как. Не съм ядосан, но исках да вкарам гол. Създавам ситуации и правя асистенции, но головете ми липсват. Горим в играта, нормално е. Имаше провокации. Това са нормални неща. В края на мача отидох да му подам ръка на момчето. Пожелах му късмет на английски, все пак е чужденец", каза българският национал след двубоя. 

"На терена се виждаше, че нито един футболист на Лудогорец не е притеснен. Те обаче взеха инициативата през втората част. Аз не съм човекът, който трябва да отговаря на въпросите за проблемите ни когато ни пресират. Трябва да имаш доста добри футболисти, които да могат да излизат от пресата. ЦСКА е добре организиран отбор, имат добри играчи, но така се получи днес, че бяхме по-добрият отбор на терена и успяхме да победим. 

Няма какво да се заблуждаваме има много мачове. Първенството не е свършило, все пак не са 20 точки преднина, а само шест. Няма да се отпускаме, а ще продължим да гоним нашите цели", завърши Десподов пред репортерите. 

  Сподели
124