Лудогорец II загуби точки срещу Добруджа


Н. Гавазов

Лудогорец II  загуби точки срещу Добруджа

Лудогорец II направи равенство 2:2 с Добруджа (Добрич), след като до 62-та минута изоставаше в резултата с 0:2. Мачът от XIX кръг на първенството във Втора лига се игра на стадион "Гнездо на орли". Двата съперника предложиха открит и приятен за гледане футбол, с много положения и пред двете врати. За Лудогорец II на терена излязоха играчите от първия отбор на клуба Козмин Моци, Драгош Григоре и Доминик Янков.

Срещата не започна добре за "орлите". В 19-та минута Иван Винков откри резултата в полза на гостите. До почивката сутиации за гол се откриха пред Илкер Будинов, Цветослав Петров и Георги Чукалов, но те не успяха да поразят целта. Полувремето завърши при този резултат.

Две минути след подновяването на играта шут на Чукалов премина край вратата. Добруджа стигна до второ попадение в 54-та минута. Отбеляза го Димитър Алексиев. След гола разградчани наложиха пълно превъзходство в действията на терена и притиснаха съперника. В 62-та минута Хюсеин Кельовлуев намали на 1:2. В 72-та минута опасен шут на Иван Йорданов от фал с мъка бе отразен от Ивайло Василев. В 85-та минута Цветослав Петров изпълни точно отсъдената дузпа и оформи крайното 2:2.

  Сподели
187