Славиша: Нормално! За първи път играем с толкова много нови играчи


FUTBOL-TV

Славиша: Нормално! За първи път играем с толкова много нови играчи

Старши треньорът на Левски Славиша Стоянович сподели първите си впечатления след нулевото реми с Етър във Велико Търново. Този резултат остави неговия отбор на осмото място в класирането с 19 точки.

"Беше труден мач както очаквахме. Много агерсия. Добро темпо. Имахме положения, домакините също. Искахме трите точки, но загубихме две. Беше равностеоен двубой .Трябва да сме по-концентрирани в наказателното поле. Малко смесени емоции", започна той в ефира на Диема.

"Променихме схемата. На моменти в защита бяхме добре. На някои не реагирахме добре, особено на дълги топки. Трябва да сме наясно, че за първи път играем с трима-четирима нови играчи. Нормално е", заяви Стоянович, който говори и за дебюта на новото попълнение - Бари:

"Беше по-малко на терена. Очаквах да е по-агресивен. Имаше добро статично положение, но е тук от 3 дни. Трябва да влезе в ритъм", защити новото попълнение наставникът. Той говори и за евентуална продажба на Робърта:

"Не знам какво става с Робърта. Нямам никакви конкретни информации. Имам опции в атака, не само с Бари", кратък бе коментарът му.

"Стивън Петков? Играхме по различна схема. В атака имах 3-4 опции. Има ротации, достатъчни играчи. Ще му дойде редът", завърши изказването си специалистът.

76