Митко Илиев: По нищо не отстъпваме на Лудогорец, но няма да даваме заявки


FUTBOL-TV

Митко Илиев: По нищо не отстъпваме на Лудогорец, но няма да даваме заявки

Капитанът на Локомотив Пловдив, който бе избран за Играч на мача при победата над Лудогорец с 3:2, сподели, че в отбора са много щастливи от този успех. Нападателят заяви, че тимът продължава да се развива и не е далеч от класата на най-добрите отбори.

"Показахме, че не сме далеч от класата на Лудогорец, очаквах подобен мач. Имаше положения, много добра реклама за българсоко първенство. Започнахме добре, бяхме поразени с първата атака на Лудогорец с бързите им крила. Реагираме по най-добрия начин и обърнахме резултата до почивката, което ни се отрази добре психологически. Наша грешка доведе до изравняването, но имахме положения и греда. Те също имаха шанс в последната секунда, но брилянтна намеса направи нашия вратар. Всичко имаше в този мач. И двата отбора заслужаваха победата. Играхме като равни с хегемона на България“.

"Срещу толкова бързи футболисти нашите защитници трябваше да си оставят запас. Няма как Лудогорец да не ти създаде положения, но им противодействахме. И ние имаме класа и добри футболисти. Радваме се, че победихме Лудогорец. Трябва за затвърдим добрата игра и срещу Етър. Не трябва да с главозамайваме, влизаме с настроение в следващия мач“.

"Няма смисъл да даваме някакви заявки за нещо повече. Отборът се развива, изглежда все по-добре и по-добре. Виждаме, че сме близо до Лудогорец, по нищо не отстъпваме, на най-добрите и можем да победим всеки. Трябва ни постоянство. Комплименти за това, което се върши в Локомотив“, заяви Илиев в ефира на Диема.

  Сподели
150