Славиша: На този етап нямаме нужда от още трансфери


FUTBOL-TV

Славиша: На този етап нямаме нужда от още трансфери

Наставникът на Левски Славиша Стоянович говори пред медиите преди визитата на "сините" на Етър Велико Търново.

"Имаме някакви проблеми с контузени играчи. Някои по-малко, други повече. Става дума за 2-3 играчи. Не са типични контузии, но медицинският щаб ще каже след тренировка. Играчите имаха цяла седмица за работа и са по-добре физически след Монтана. Утре ще реагираме преди мача. Не може да говорим дали Бари сега може да е титуляр за Етър. Имаме своята философия, но пак зависи от травмите. Според мен Бари добре се аклиматизира за трите дена, от които е тук. Виждам, че има качества, сега е негов ред да ги показва на всеки мач. Това е Левски и няма време да релаксира. С голямо уважение към Монтана, но изискванията към Левски са други и футболисти като него трябва да са на 100%", коментира Стоянович.

"Трябват точки – нормално. И ние не сме в комфортна зона, а вчера Монтана би и има 17 точки, а ние с 18. Етър търси своите точки, както и ние – нормално. Трябва да знаем какво искаме на терена. Дали ще ме изненада Етър? Всичко е възможно. В началото на първенството сме, анализирали сме ги, познаваме и треньорът им. Те искат да имат визия на терена, компактни са. Чака ни тежък мач, но трябва да сме концентрирани от самото начало. Отборът им е по-различен от есента", продължи наставникът.

"Не сме в позиция да подценяваме никой отбор. На мен това ми е кристално ясно. Резултатът от мача в Разград не мога да кажа, че е реален, защото Етър имаше червен картон. При 0:0 те имаха 2-3 добри положения и ако бяха вкарали гол, мачът можеше да се развие по друг начин. Нямаха късмет, но очаквам различно лице от тях в неделя и не мисля за загубата им в Разград. Знам, че са компактен екип и имат няколко футболисти, които могат да направят голям проблем, защото направиха такива и на халфовете и защитата на Лудогорец. Ще видим каква ще е схемата. Работим върху 2-3 постройки. Много зависи от медицинските доклади кои са способни и кои не да играят след травмите", сподели още Стоянович.

"Засега не виждам нужда да правим още трансфери в Левски. Може някой да си тръгне. Сега не виждам нужда от нови играчи. Доволен съм, когато всички играчи показват добри неща по терена. Сега е ред на играчите да оправдаят доверието, което клубът им е дал", завърши Стоянович.

  Сподели
251