След решителната среща с феновете на ЦСКА: Ганчев не е дал положителен отговор


FUTBOL-TV

След решителната среща с феновете на ЦСКА: Ганчев не е дал положителен отговор

Срещата между фенове на ЦСКА и благодетеля Гриша Ганчев приключи. Тя се състоя  в офисите на бизнесмена, като целта ѝ бе привържениците на "червените" да опитат да го убедят да продължи да управлява тима.

Разговорите между Ганчев и около 20-ина фена продължиха близо два часа, но след края им никой не пожела да говори пред медиите. Привържениците са напуснали сградата през страничен вход, докато собственикът е излязъл през паркинга.

Всички привърженици са заявили твърдата си подкрепа към Ганчев. Те не желаят ЦСКА да бъде управляван от друг човек. Доволни са от свършената работа до момента и виждат бъдеще за тима с него начело. Феновете благодарили на бизнесмена за това, че спаси ЦСКА и се надяват той да промени решението си и да остане.

Връх на емоциите е бил моментът, когато един от присъстващите фенове е подарил на Гриша Ганчев снимка на четирите му деца, облечени в екипи на ЦСКА и с шалове на отбора. "Заради тях остани и довърши делото си в клуба! Защото това е свято дело!", казал въпросният човек. Ганчев е напуснал срещата с тази снимка в ръка. 

Феновете не са получили положителен отговор, че той остава. Но са били успокоени, че отборът е подсигурен до края на календарната година, съобщава "Топспорт". 

  Сподели
170