Offenders: Нашата фракция е от 30 човека, в добра физическа форма сме


FUTBOL-TV

Offenders: Нашата фракция е от 30 човека, в добра физическа форма сме

Offenders (заради които Гриша Ганчев е близо до това да остави ЦСКА) обявиха, че бройката на фракцията им наброява 30 човека.

Вчера ултрасите написаха публикация във Фейсбук, а днес продължават да бъдат активни и да отговарят на повечето фенове, които им пишат.

Ето част от коментарите на Offenders в официалния им профил, без редакторска намеса:

"Нашата група е от 30 човека, физически няма как да запълним 22000 места на стадиона. Очевидно и на вас ви е трудно, но поне на писаници във фейса го докарвате. Не знам защо си мислиш, че ти си някакъв супер ум само не разбрах, не че и ме интересува особено."

Към привърженик на тима:

"заповядай на Армията, всеки ден има тренировки, ела и виж сам какво правят наркоманите. Бас ловя, че всеки от нас е в по - добра физическа форма, отколкото ти си бил някога през живота си. Другото е без коментар."

Към друг фен:

"Кажи, бе, гений, кажи на кой сме се продали и за колко. Вие сте нереални лумпени и не може да видите по-далече от смешните си носове. Коне с капаци."

Към друг запалянко:

"Всеки мач сме в Г отдолу до оградата, както и преди мача, подготвяйки нещата. Както и 24/7 през останалото време по други въпроси, свързани с ЦСКА. А ти дали и на живо си толкова реален и обиждащ или понеже живееш в чужбина и фейсбук ти дава някакъв параван да избиеш комплексите си се помисли за големия мъж?"

  Сподели
359