Лудогорец се развихри срещу 10 от Етър (видео)


FUTBOL-TV

Лудогорец се развихри срещу 10 от Етър (видео)

Лудогорец разби гостъващи Етър с 6:0 в последния мач от 17-ия кръг на родния шампионат. Така разградчани дръпнаха отново с 6 точки пред преследвача ЦСКА. Това бе и дебют в първенството за новия наставник на Лудогорец - Валдас Дамбраускас. Той вече записа победа срещу Спортист Своге за Купата на България преди няколко дни.

Резултатът бе открит в шестата минута. Кирил Десподов получи пас отляво, но бе в засада (каквато така или иначе не бе маркирана от рефера), но все пак той прецени да не играе с топката и я остави за набиращия скорост Антон Недялков, който пък центрира по земя и Клаудиу Кешерю засече кълбото в мрежата за 1:0.

В 27-ата минута гостите останаха с човек по-малко. Вратарят Христо Иванов игра с ръка изврън наказателното полето, за което веднага получи червен картон.

Така задачата на Лудогорец стана лесна. В 37-ата Жордан Икоко прати топката към наказателното поле по въздух, където Кешерю с воле я прати отново в мрежата на гостите - 2:0. Две минути по-късно Десподов пробва удар, който бе засечен от Пламен Крачунов с пета в собствената му врата - 3:0.

Кешерю вкара още два гола - в 41-ва и 51-та минути, а в самия край Каули реализира доста красиво попадение, фиксирайки крайния резултат в срещата.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
103