Камбуров: ЦСКА 1948 си имат политика, в която аз не влизам


FUTBOL-TV

Камбуров: ЦСКА 1948 си имат политика, в която аз не влизам

Нападателят на Берое Мартин Камбуров сподели, че не е изпитвал удоволствие от играта в тима на новака в елита - ЦСКА 1948. Камбуров изненадващо напусна новака в елита вчера и се завърна в Берое. Днес неостаряващият голаджия заби и двете попадения за старозагорци при успеха с 2:1 над Ботев във Враца.

Мачът се игра при много неблагоприятни условия и замръзнал терен, което наложи гостите да играят с маратонки.

"Доста специфична ситуация. Както видяхте играхме със стоножки, вид маратонки, беше много трудно през първото полувреме, после ги сменихме. Мисля, че Враца играха по-добре от нас. Бяхме доста нестабилни. Те се адаптираха по-добре към тежките условия, но ние сме по-добри като единици. Трябва да взимаме такива мачове, ако искаме да бъдем в топ 3.Имаме доста чужденци , които са свикнали да играят по топли места, беше им много трудно. Видяхте, че в един момент резултатът можеше да бъде 2:1 или 3:1 за Ботев", коментира Камбуров в ефира на Диема.

Относно напускането на ЦСКА 1948, нападателят сподели: "Всичко стана много бързо. Нямаше как да не избера Берое. Те единствени ме потърсиха, но и никой не знаеше, че искам да напусна ЦСКА 1948. Никой не е плащал за мен, откупих се сам. Надявам се да свърша работата, нямам никакъв проблем с адаптацията. Познавам 99% от момчетата в отбора.Няма нещо кой знае каква тайна. Не се чувствах добре, не изпитвах удоволствие от футбола. Когато загубиш мотивация, трябва да напуснеш и да дадеш път на по-младите мочмета. Те си имат политика, в която аз не влизам".

  Сподели
94