Славиша: Футбол се играе и на сняг, и на студ (видео)


FUTBOL-TV

Славиша: Футбол се играе и на сняг, и на студ (видео)

Наставникът на Левски Славиша Стоянович говори пред медиите преди двубоя с Монтана от 17-ия кръг на първенството. Двубоят е в неделя от 17:00 часа на "Виваком Арена - Георги Аспарухов".

"Трябваше да затегнем редиците в отбрана. Искам всички играчи да останат в отбора, да няма напуснали. Стаматов е контузен и ще пропусне домакинството с Монтана. Всички останали са готови, но има играчи, които имат физически проблеми", коментира Стоянович.

"След тренировката ще е ясно кои нови играчи ще започнат двубоя. Гледам съм контроли на съперника, знаят какво искат на терена, имат двама-трима ключови футболисти. Всички, които дойдат на "Герена", трябва да бъдат победени, ние трябва да водим играта. Трудно е за всички отбори що се отнася до времето. Отборът, който е по-умен ще извлече предимства, по-трудно е когато е такова времето, трябва да се ориентираме по-бързо, футболът се играе и на сняг, и на студ", добави още наставникът.

"Отборът има много голяма мотивация, всеки иска да покаже всичко от себе си, трябва да пробваме да играем по-хубав футбол, агресивен, да събираме точки. Аз мисля само за футбол, футболистите мислят само за футбол, всичко е ок в момента, клубът дава и подкрепа и всичко. Всеки следващ мач е най-важен, всяка точка е много важна за нас. Трябва да бъдем стабилни, да няма лъкатушения", завърши специалистът.

  Сподели
104