Берое излъга Ботев Враца - Камбуров герой за новия си отбор (видео)


FUTBOL-TV

Берое излъга Ботев Враца - Камбуров герой за новия си отбор (видео)

Берое победи Ботев Враца като гост с 2:1 в първия официален мач и на двата тима за 2021 г. Двата отбора направиха един доста добър двубой, като за родните стандарти, като победата можеше да отиде и при домакините.

Завърналият се в Берое - Мартин Камбуров откри резултата след точно изпълнена дузпа в 13-та минута. При тази ситуация Макоута стреля, топката рикошира в ръката на играч от домакините, а Камбуров бе препънат в наказателното поле. Потърпевшият бе точен от бялата точка.

Мартин Николов обаче изравни само шест минути по-късно. Топката бе центрирана в наказателното поле, където след рикошет се озова в краката на Николов. Той прати кълбото под гредата и отбеляза за 1:1.

След почивката стана още по-интересно, като интересни положения имаше и пред двете врати. В 67-ата минута Дориан Бабунски можеше да страхотен гол след изпълнение на задна ножица, но топката се отби в горната греда. Все пак при добавката Даниел Генов прати кълбото във вратата на Берое, но се оказа, че е бил в засада още при удара със задна ножица на неговия съотборник.

В последната минута Камбуров се разписа отново с феноменален гол. асилев центрира в наказателното поле, където Камбуров овладя и прати топката в мрежата с феноменален гол със задна ножица – 1:2. . Това бе и гол №248 за Камбуров в българския елит. 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
126