Занев: Проблемът на ЦСКА е, че губи точки срещу непретенциозни отбори


FUTBOL-TV

Занев: Проблемът на ЦСКА е, че губи точки срещу непретенциозни отбори

Капитанът на ЦСКА Петър Занев също взе участие в днешната пресконференция преди двубоя утре срещу Славия. Той заяви, че през последните години отборът губи точки срещу непретенциозните отбори и точно това е голям проблем.

"Валентин Антов е много интелигентен футболист, който израстна през последната година. Неговото отсъствие трябва да се компенсира от момчетата, които ще влязат на неговото място. Това е много добър шанс за останалите футболисти. Имаме добри негови заместници. Виждам потенциал в някои от тях. Това трябва да е следващата крачка в тяхната кариера – да се наложат в състава на ЦСКА и да осъществят след това трансфер в чужбина“, сподели Занев. 
 
"Разделихме се с важни футболисти за нас, но за това сме 25 човека. Всеки един в отбора има нужните качества. Въпросът е да ги покаже в мачовете. Точно това ни изяжда главата в последните години, защото губим точки срещу непретенциозните отбори. Както каза треньорът, трябва да мислим мач за мач, защото нямаме право на грешка и трябва да побеждаваме. Ще подходим напълно концентрирани, за да тръгнем с победа. Няма да е лесно, но всичко зависи от нас“, добави той.

"Приспособяваме се към терена, какъвто е. Отборът, който по-бързо се приспособи към условията, той ще победи.“

"Думата напрежение не я харесвам особено. Има вълнение и нетърпение. Аз винаги, когато започва първенството го очаквам с нетърпение. Очаквам го с нетърпение да започне“, каза още капитанът на "червените“.

  Сподели
187