Треньорът на Лудогорец: Тук съм, за да печеля титли


FUTBOL-TV

Треньорът на Лудогорец: Тук съм, за да печеля титли

Треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас коментира успеха с 3:1 в мач от първия кръг за Купата на България срещу Спортист Своге.

"Мисля, че беше типичен турнирен двубой, елитен тим играе срещу тим от Втора лига, в хода на първото полувреме допуснахме технически грешки, непредизвикани, това не ме направи щастлив, на моменти малко по-бавно с повече докосвания, имахме опасни положения, през втората част заиграхме малко по-добре, но допуснахме гол. Представихме се по-добре през втората част, но важното е, че сме на осминафиналната фаза", коментира треньорът в ефира на Диема.

"Не сме подценили съперника, важното беше да спечелим двубоя, но имаше моменти когато играехме малко по-бавно с повече докосвания. Първи двубой за новата година, след месец и половина нещата са малко по-различни, срещите в Турция не могат да се сравняват с официалните срещи. Днес определени комбинации не се получиха, но това бяха повече технически грешки", добави Дамбраускас.

"Искам да виждам стил в който ние доминираме 90 минути, но той е труден за поддържане, имаме определено време, за да може футболистите да се нагодят един към друг, но постепенно ще изградим стила. Текпетей ще е изключително важен за тима на Лудогорец, важното е, че той реализира попадения в Турция, прехвърли сега нещата и тук, сигурен съм, че ще надгражда", каза още наставникът на Лудогорец.

"Стилът ми е да се концентрираме върху всеки следващ двубой, тук съм да печеля титли с Лудогорец, не правя разлика между мачове за Купата и първенството".

"Със сигурност след пауза треньорите са имали време да работят, трябва да имаме респект към тях, но трябва да се поздравим с успеха", завърши специалистът.

  Сподели
105