Славиша бесен след контролата със Спортист Своге


FUTBOL-TV

Славиша бесен след контролата със Спортист Своге

Наставникът на Левски - Славиша Стоянович остана изключително недоволен от играчите си след контролата със Спортист Своге. "Сините" записаха минилен успех с 1:0. :Любопитно е да се отбележи, че до преди този мач треньорът на Левски изглеждаше оптимист за предстоящият рестарт в родния елит.

"Изобщо не съм доволен. Много докосвания и липса на концентрация през първото полувреме, а за второто въобще нямам коментар. Ако искат тези момчета да играят в Левски, трябва да променят отношението. Всичко на подготовката беше добре, но като пристигнахме тук... Просто не става. Няма да сме добре в първенството, ако играем така", заяви Стоянович веднага след мача пред клубната телевизия.

"Два дни и половина имаха почивка. Няма умора, не може да говорим за умора. Когато на лагера имахме две тренировки преди мача и две тренировки след мача, нямаше умора. Не знам какво са работили тези дни, но ще го изчистим по-бързо."

"Нямахме много хора около наказателното поле. Само един-двама. Трябва да сме по-активни, да атакуваме, а не беше така нито едно от двете полувремена. Имахме шансове, но трябва много по-добре. Трябва да измисля добре състава. Има още цяла седмица, ще видим", завърши специалистът.

  Сподели
78