Акрапович: Искам повече от отбора


FUTBOL-TV

Акрапович: Искам повече от отбора

Старши треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович бе доволен от победата срещу Локомотив София с 3:1 в последната контрола на "армейците“ преди подновяването на шампионата. Ето какво каза той в ефира на Диема:

"Когато биеш, винаги си доволен. Има някои неща, които трябва да оправим. Може би се дължат на липсващите играчи. Малки неща са, обаче са големи в официалните мачове. Случват се грешки, но искам повече от отбора, искам да контролираме играта. Второто полувреме заиграхме по-добре и вкарахме два гола“, започна Акрапович.

"Локо София има силен отбор, неудобни са. Второто полувреме взехме нещата сериозно. Общата оценка за подготовката е добра. Имаме стил на игра, видях хубави неща. Трябва да се запознаем по-добре и да сме по-концентрирани. Сега имаме повече време да си говорим. Освен Жеферсон, всички други са здрави. Готови сме за старта на сезона“, добави той.

"Трябва да си свършим ние нещата и да се надяваме Лудогорец да сбърка. Трябва желание и концентрация. Кайседо е много здрав физически, трудно може да му се отнеме топката. Има скорост и търси директен път към вратата. Доволен съм от това,  което показва. Има хъс и желание и се презентира на терена като лидер“.

"Във футбола няма подценяване, видя се последните мачове. Трябва да излезеш концентриран да свършиш работата си. Който подценява, ще има проблем“, каза още той.

  Сподели
100