ЦСКА би Ботев Враца пред погледа на Гриша Ганчев, грозни сцени белязаха контролата


FUTBOL-TV

ЦСКА би Ботев Враца пред погледа на Гриша Ганчев, грозни сцени белязаха контролата

ЦСКА се наложи над Ботев Враца с 3:1 в контролна среща, която се игра на стадион "Българска армия". Двубоят изгледа на живо благодетелят на "армейците" Гриша Ганчев, в компанията на тарторът на агитката Иван Велчев - Кюстендилеца.

Малко изненадващо гостите откриха резултата след 10 минути игра. Али Соу сбърка в средата на терена и последва пас към Даниел Генов, който вкара доста красив гол с топовен удар от над 30 метра. Въпреки това ЦСКА стигна до обрат, а две асистнеции се отчете Георги Йомов.

В 17-ата минута Вион изведе Йомов, а крилото центрира по земя към Али Соу, за когото остана по-лесното да вкара от три-четири метра за 1:1. В 23-ата минута Соу намери Йомов, а последният даде нов голов пас, този път към Тиаго, който вкара за 2:1.

В 52-ата минута ЦСКА стигна до трето попадение. Мазику напредна и подаде към намиращия се пред наказателното поле Пеняранда. Последва шут на халфа в долния десен ъгъл за 3:1. Малко по-късно се стигна до грозни сцени в този приятелски мач. Ндиайе и Йомов получиха директни червени картони за спречкване след единоборство. Защитникът на врачани блъсна в лицето футболиста на червените, който не му остана длъжен връщайки жеста, и реферът Волен Чинков ги изгони от игра. Бруно Акрапович и Антони Здравков прецениха да вкарат по един човек от своите скамейки, за да може двата отбора да доиграят контролата с по 11 човека.

До края имаше още няколко положения и пред двете врати, но до нов гол не се стигна.

  Сподели
92