Отново се случи - фенове недоволни при представяне на Петев


FUTBOL-TV

Отново се случи - фенове недоволни при представяне на Петев

Десетки запалянковци се събраха пред сградата на футболния съюз на Босна и Херцеговина в Сараево, за да протестират срещу избора на новия национален селекционер. Както вече стана ясно Ивайло Петев поема отбора. Иначе за втори път в неговата кариера - фенове на тима (който предстои да води) показват недоволството си. За негово щастие, този път не се стигна до "историята със събличането" от ултрасите на Левски от преди няколко години.

Петев днес официално подписа договор за две години с опция за продължаването му с още две и беше представен пред местните медии. Българинът обяви, че не е видял недоволните привърженици на Босна и Херцеговина.

"Не съм видял феновете, не знам какво да кажа по тази тема. Ако бяха 10 000 души, може би щях да размисля. Знам, че има настроения срещу мен, но аз свикнал съм да работя под напрежение. За мен това не е проблем. Вярвам в себе си и ще направя всичко възможно, за да успеем. Знам с какво се заемам. Аз нося отговорност за всичко. Да оставим резултатите да говорят и ме съдете по тях.", коментира Петев при представянето си.

  Сподели
110