Берое с успех срещу Хебър в контрола


FUTBOL-TV

Берое с успех срещу Хебър в контрола

Берое се наложи с 3:1 над Хебър Пазарджик в четвъртата си контролна среща от зимната подготовка. Димо Бакалов откри резултата в 8-та минута, а веднага след това Макоута удвои. Гостите намалиха чрез Петков в 43-та минута, а крайното 3:1 оформи Кийлън Лебон.

Домакините започнаха по-активно срещата и успяха да открият резултата в 8-та минута. Димо Бакалов получи на границата на наказателното поле и прати топката в далечния ъгъл с прецизен удар. Минута по-късно след атака по десния фланг топката по центрирана в пеналта на гостите, където Макоута я прати в мрежата след удар с глава.

В 34-та минута Хаджиев отправи удар с глава след корнер, но топката мина на сантиметри над вратата. Гостите върнаха едно попадение в 43-та минута, когато Живко Петков се пребори в наказателното поле и прати топката в мрежата от непосредствена близост.

В 67-та минута Апостолов изведе отлично Лебон зад гърба на отбраната, а французинът прати топката в мрежата с елегантен удар – 3:1. 

Седем минути по-късно Чаворски получи пред наказателното поле и отправи опасен удар, но Василев се намеси и спаси. В последната минута Динков отправи удар с глава, но топката мина над вратата.

Следващата проверка на "зелено-белите“ е в събота (30 януари) срещу Ботев в Пловдив.

  Сподели
88