Али Соу: Не знам за трансфер! Искам ЦСКА да стане шампион


FUTBOL-TV

Али Соу: Не знам за трансфер! Искам ЦСКА да стане шампион

На специална церемония в Пресклуб "България“  старши треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович  и нападателят на тима   Али Соу бяха наградени за Треньор и  Футболист на месец декември. В оспорваната борба при треньорите Акрапович получи 7 гласа от участвалите в анкетата на Пресклуба 22 спортни медии и редакции. С по 6 гласа са Серафим Бързаков – личен треньор на шампионката от Световната купа по борба Юлияна Янева и Филип Янев – личен треньор на сребърната медалистка от европейското първенство по спортна гимнастика за девойки Валентина Георгиева, а 3 гласа получи старши треньорът на националния отбор по спортна гимнастика Милко Танкушев.

Али Соу за втори пореден път става "Футболист на месеца“. Той  убедително спечели анкетата, като  получи 19 гласа, а с 3 гласа е Иван Коконов /Арда Кж/.

 Заедно със "Златната топка“  Соу получи и статуетката за Играч на 13-ия кръг вefbet лигата. Голмайсторът на армейците не пропусна да засегне темата за бъдещето си, заявявайки, че иска да се концентрира главно върху изявите си с червената фланелка.

"Искам да благодаря за наградите, много съм удовлетворен, че съм тук заедно с треньора, защото той ми гласува доверие още от идването си и ми даде увереност. На първо място, доволен съм, че съм тук и искам да дам всичко от себе си за отбора. Не знам какви преговори се водят с други клубове – за мен най-важното е да тренирам здраво и да се раздавам максимално. Ще съм щастлив, ако мога да помогна на ЦСКА да спечели титлата“, заключи Соу.

  Сподели
115