Славиша: Сами сме си виновни! Няма да взимаме играчи, които сме гледали в YouTube


FUTBOL-TV

Славиша: Сами сме си виновни! Няма да взимаме играчи, които сме гледали в YouTube

Треньорът на Левски Славиша Стоянович очаквано бе разочарован след загубата 1:2 от Домжале в първата контрола на тима за годината. Наставникът призна, че не иска да взима играчи само от YouTube или по снимки.

"Сами сме си виновни. Два пъти загубихме концентрация. Доволен съм от първото полувреме, не съм доволен от втората част. Трябва да сме по-бързи, по-отговорни. Това е", заяви Стоянович за клубната телевизия веднага след контролата.

"Имахме положения, за да затворим мача при 1:0. Но не бяхме концетрирани. Трябва да работим върху реализирането. Както се случи, съперникът имаше статични положения и обърна мача. До 60-ата минута съм доволен. Трябваше някои играчи да изтърпят да са на терена 90 минути. Чакаме нови играчи, дано дойдат по-скоро", заяви Стоянович.

"До момента всичко планирано е направено. Играчите дават максимума на тренировка. Но това, което правим на тренировка, трябва да го правим и на мача", заяви той. "Нормално е. Аз съм искам нови играчи. Сулака трябва да дойде утре. Близо сме до договорка с още един футболист. Ако имаме нови, то те трябва да са по-качествени от сегашните. Не трябва да взимаме играчи от Youtube или по снимки. Трябва да имаме повече информация за тях. Аз не искам да губим или завършване наравно. Така трябва и играчите да мислят. До 60-ата минута бяхме добре. После с две глупости загубихме мача. Искам по-бързо реакция. Когато резултатът не е добър, трябва да се атакува. Футболът се играе 90 и повече минути"

"Доволен съм от младите. Трябва спокойствие и да се работи. Да не бързаме, да не се претоварим, да чукнем на дърво. Слушат младите. За момента не е възможно да бягаме по 90 минути, добави Стоянович.

  Сподели
304