В Локо Пловдив затвориха вратата за завръщане на Бруно Акрапович


FUTBOL-TV

В Локо Пловдив затвориха вратата за завръщане на Бруно Акрапович

Наставникът на ЦСКА Бруно Акрапович никога няма да може да се завърне в Локомотив Пловдив. Това обяви босът на "смърфовете" Христо Крушарски на пресконференция в Пресклуб "България".

"Бруно Акрапович е в историята. Да е жив и здрав. Пожелавам му успехи, но срещата с нас ще му бъде трудна. Всички треньори са еднакви - искат да дойде готов футболист, а не да работят с младите. Радвам се на Тунчев, че намира смелост и прави това, което трябва. За 5 години не бях виждал треньор, дори и в контрола, да пуска всички младежи да играят. Това означава, че има визия, смелост, дупе. Оказа се, че има играчи при 19-годишните, но някой трябва да ги види. Бях се отчаял, че за 5 години не успяхме да извадим един човек, а сега имаме четирима", заяви Крушарски.

"Ако ние, в клубовете не спрем да се дрънкаме и да се караме за глупости, никога няма да имаме резултат. Ние гледаме само кусура на другия. Няма колегиалност, отношение. ЦСКА няма да вземе Алмейда, колкото и да го искат. Защото не познават човека, който стои отсреща. Аз може да съм беден, но не съм прост. За завръщането на Акрапович е пусната не врата, не бариера, а брониран портал. Това е приключена тема. Това не бе напускане, а предателство от негова страна", каза Крушарски на пресконференция в "Пресклуб България". 

184