Младок блести за ЦСКА при последната контрола на тима в Турция


FUTBOL-TV

Младок блести за ЦСКА при последната контрола на тима в Турция

ЦСКА победи с класическото 3:0 тима на Септември Симитли в третата си контролна среща по време на зимния си лагер в турския курорт Алания.

През първата част армейците владееха повече топката и бяха по-добрия отбор на терена, но се оттеглиха на почивка само с един гол аванс, който дойде чак в края на полувремето. Негов автор бе Юнус Санкаре, който се възползва отлично от подаване на Брадли Мазику и откри резултата. 

През втората част ЦСКА затвърди своето превъзходство като успя да реализира още две попадения чрез юношата на клуба Мартин Смоленски, който се появи в игра през второто полувреме. Дебютното попадение с червената фланелка при мъжете за таланта на Академия ЦСКА падна в 61-ата минута, когато той бе точен с презицен изстрел от двайсетина метра. В 84-ата минута Смоленски направи резултата класически с втори гол за него в двубоя, който падна след подаване на Ахмедов и страхотен завършващ изстрел с десния крак. Така армейците записаха заслужена класическа победа с 3:0 срещу Септември Симитли и завършиха първия етап от предсезонната си подготовка, в който записаха общо две победи и равенство, като не допуснаха нито един гол във вратата си.

Утре тимът на ЦСКА се прибира в София, а следващата контролна среща е насрочена за 25 януари, когато съперник ще е тимът на Струмска слава.

  Сподели
127