Домусчиев за Ясен Петров: След като сме го избрали, надяваме се на по-добри мачове


FUTBOL-TV

Домусчиев за Ясен Петров: След като сме го избрали, надяваме се на по-добри мачове

Собственикът на Лудогорец и член на Изпълкома на БФС Кирил Домусчиев се спря пред медиите, след проведеното заседание днес. Той коментира и избора на национален селекционер.

"След като сме го избрали, надяваме се на по-добри мачове, да се надяваме, че ще се справи, пожелавам му успех. Не познавам добре работата му, отзивите за нея обаче са добри", коментира Домусчиев.

"Материалът трябва да го създава, с школата на Лудогорец опитвам да го правя това, надявам се, че и други школи ще направят същото. И Данчо Лечков и Емо Костадинов с опитни хора, не съм давал предложение за нов национален селекционер", добави той.

"Смяната на съдийския шеф беше гласувана единодушно, съдийството има нужда от развитие. Одобрихме договора за ВАР, плейофите ще са с ВАР, обучението върви успешно, оборудването и подготовката на съдиите върви, да намалеят и грешките на съдиите, ще имате много по-малко какво да пишете и коментирате относно съдийските грешки. Спорове има, нормално е, това са хора опитни, мъдри, и в спора се раждат решенията", каза още Домусчиев.

"Не сме доволни от резултатите, затова сменихме и треньорите, винаги работим и вярваме в това, което правим", каза в заключение той по повод представянето на Лудогорец в Европа.

95