Божинов: За мен е важно да има конкуренция, дано вземем нови играчи


FUTBOL-TV

Божинов: За мен е важно да има конкуренция, дано вземем нови играчи

Нападателят на Левски Валери Божинов говори пред медиите преди тимът да тръгне за лагера си в Хърватия. Ето какво каза той:

"Бяха тежки тренировки. Доста тичане имаше. Като отидем в Хърватия, ще започнем с топка и тактически занимания. Най-важното е, че всички сме живи и здрави, няма контузии. Чака ни дълъг път. Трябва да се подготвим много добре за предстоящия сезон", заяви Божинов.

"Знаехме, че треньорът няма да е тук. Живко и другите помощници са тук. Подходихме професионално. Поздравявам колегите, които дадоха максималното. Важно е да няма контузии и да тръгнем за лагера", обяви Божинов.

"Добре се чувствам. Следвах програма, изпълних я. В процеса на тренировките добре се чувствах. Но лагерът е за това, да ни е тежко сега и да сме готови за мачовете", добави той. "Аз бях всеки ден тук на "Герена". Дано да ми е по-леко на подготовката и да съм готов за мачовете", заяви Божинов.

"За мен е важно да има конкуренция във всеки един пост. Знам какво е Левски. Колкото по-добри играчи дойдат в Левски, ще вдигнем нивото. Левски има нужда от добри футболисти. Дано г-н Сираков заедно с треньора успеят да вземат играчи. Ние си имаме цели, не сме ги казали, но си ги знаем и искаме да ги изпълним", добави Божинов.

81