Тити Папазов: Кошмарът е по-малък! Ще налеят 6 млн. лева в касата на клуба


FUTBOL-TV

Тити Папазов: Кошмарът е по-малък! Ще налеят 6 млн. лева в касата на клуба

Членът на Надзорния съвет на Левски Константин Папазов обяви, че финансовото състояние на клуба се подобрява и в момента ситуацията вече не е кризисна. Това се е случило благодарение на сключените в края на 2020 година спонсорски договори.
 
"Кошмарът вече е много по-малък. Истината е, че когато започнахме през лятото, наследихме 6 милиона лева задължения. Сега са влезли 3 милиона лева от "Щрабаг" и допълнителни приходи от други договори. Но тези пари трябват и за реално съществуване и сега", заяви Тити пред БНТ.
 
Баскетболния треньор потвърди, че "Щрабаг" ще налее 6 милиона лева в касата на Левски за две години. Въпреки по-доброто финансово положение, "сините" все пак ще трябва да се разделят и с някои играчи като най-често се спрягат имената на Найджъл Робърта и Паулиньо.
 
"Силно се надявам, че предстоят и нови възможности пред нас и евентуална продажба на играчи. Както и надежда за още един-два спонсора, за да доизчистим това, което имаме като стари задължения", допълни Папазов.
 
В последните дни усилено се говори, че Левски скоро ще подпише с още един спонсор, който ще бъде мощна букмейкърска фирма.

154