Феновете на Локо Пловдив недоволни от кмета на града


FUTBOL-TV

Феновете на Локо Пловдив недоволни от кмета на града

Фенклуб "Локомотив Пловдив" обвини кмета Здравко Димитров в пристрастия заради седалките на Колежа. Това стана с декларация до медиите днес.
 
Публикуваме позицията без редакторска намеса: 
 
"На фона на положителните събития около развитието на спортната инфраструктура в Пловдив, ние, от Фенклуб Локомотив Пловдив, наблюдаваме с изострено внимание случващото се през последните седмици.
 
Не може да не направи впечатление неравнопоставеността, за която неведнъж сме повдигали въпрос. Дори и за непредубеден човек е стряскащ различният аршин, който местните представители на властта прилагат.
 
Не сме очаквали обаче, че клубните пристрастия ще вземат така очевадно връх в работата на управляващите по двата стадиона, чието изграждане предстои.
 
Ежедневно четем как общината, и по-конкретно кметът, всячески се опитва да облагодетелства само единия отбор. Най-пресният пример за това са непрестанните опити да се закупят седалки за единия клуб с общински пари, при положение че общината вече веднъж отпусна сума в размер на 1 милион лв. за същите седалки и за същия клуб!
 
Следим с повишено внимание всякакви изказвания и информация по въпроса и очакваме равно финансиране и активност – нещо, за което кметът нееднократно е поемал ангажимент, включително и в лични разговори!
 
Ако прилагането на различен критерий се запази, ще прибегнем до мерки за защита на нашите интереси, в чиято ефективност вече всички се убедиха!"

  Сподели
115