Акрапович: Все още нямаме нови, но искаме да надграждаме


FUTBOL-TV

Акрапович: Все още нямаме нови, но искаме да надграждаме

Наставникът на ЦСКА говори пред клубната телевизия за началото на подготовката на тима.

"Честита Нова година на всички наши фенове. Желая им по-хубава и по-красива 2021-а и да сме живи и здрави и да се радвам на успехите на отбора", започна Акрапович.

"Настроението е фантастично. Вижда се, че момчетата искат да работят. Вижда се, че са работили и по плановете за празниците, а сега зависи от нас да ги подготвим и да продължим с добрите резултати. Утре заминаваме за Истанбул, след това до Алания и там ще провеждаме трудни задачи. Имаме три приятелски срещи, като противниците не са толкова тежки, тъй като искам постепенно да играем. Искам и да избегнем травмите и ще им помогнем да развият качествата си.

"Винаги може да се очакват трансфери, но ще още няма нищо. Трябва да дойде някой, който е по-добър от сегашните играчи. Това е трудно, защото имаме много добър отбор. Отиваме да се подготвим добре, с добро настроение. Искам да си пожелая ЦСКА да се върне в посоката, която трябва. Това е голям клуб. Обичам да казвам, че това са четири големи букви и е отговорност за играчи и треньори. Ще направим всичко възможно да зарадваме феновете с нашата игра", завърши треньорът на "армейците".

  Сподели
131